Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Καλωσήρθατε στο Partsales.gr

Η εταιρεία

 

Η εταιρία “ΤΡΑΚΟΣΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ “ ιδρύθηκε το 1991 με βασικό στόχο να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς στον τομέα των ΡΟΥΛΕΜΑΝ και των συναφών σε αυτά , Βιομηχανικών  Εφαρμογών. Κατέχοντας κυρίαρχη θέση στο χώρο αυτό και παρέχοντας υπηρεσέες υψηλού επιπέδου αναπτύξαμε συνεργασίες με εταιρέες όπως  SKF-FAG-INA-TIMKEN για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας

Μετα από 20ετή εμπειρία σε αυτόν τον τομέα ,το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο ,μας ώθησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας με αντικεέμενο την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η νέα αυτή προσπάθεια έχει συμπαραστάτες τα κορυφαόα brands στο χώρο των ανταλλακτικών. Επώνυμα προιόντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερέμενου.

Στη δύση πλεον του 2016 σας δίνουμε τη δυνατότητα όλες αυτές τις υπηρεσέες να τις έχετε άμεσα κοντά σας με τη δημιουργάα ενός πληρέστατου ηλεκτρονικού αταστήματος. Το www.partsales.gr εχει σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε σημείο πανελλαδικά . Διαλέξτε εσείς τα ανταλλακτικά σας μέσω της μηχανής άναζήτησης ,δεέτε άμεσα τη διαθεσιμότητα,τις τιμές,τις τεχνικές πληροφορίες κάθε προι'οντος καθως επίσης και το κόστος μεταφοράς των ανταλλακτικών με παράδοση ακριβώς μπροστά στην πόρτα σας.

Το www.partsales.gr σκέφτεται και λειτουργεί σαν τον τελικό καταναλωτή.

Επειδη οι ανάγκες του πελάτη είναι και δικές μας ανάγκες ,το www.partsales.gr είναι στη διάαθεσή σας για οποιαδήποτε απορία παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το ανθρώπινο δυναμικό του www.partsales.gr  διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων αλλά και στο χώρο των βιομηχανικών ρουλεμάν και είναι στη διαθέση σας για οποιαδήποτε απορία που έχει να κάνει με τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας .

Καλώς ήρθατε !!!